SETMANA DE LA GENT GRAN DE MEDIONA

Del 21 al 26 de maig es van organitzar una sèrie d'activitats dirigides a la Gent Gran del municipi en motiu de la celebració de la 1ª Setmana de la Gent Gran de Mediona. Degut al context social i econòmic, el Casal Casa Nostra de Sant Joan de Mediona i l'Ajuntament van unir esforços per tal de poder oferir una programació de qualitat. El dimarts 21 es va inaugurar la Tómbola del Casal, on hi va assistir gran nombre de persones i on es va poder recaptar diners per finançar les despeses de les festes i activitats programades. El dimecres es va realitzar una sortida per anar a veure l'obra de memòria històrica al Teatre Nacional de Catalunya, "Barcelona". El dijous es va celebrar un berenar de germanor i seguidament hi va haver l'espectacle del Casal de la Gent Gran de Igualada amb el Playback Llum i Color. El divendres va tenir lloc la xerrada sobre l'autoestima i la Gent Gran , el dissabte es va fer una tirada de Bitlles on hi va participar el Grup de Bitlles Riudebitlles, i finalment, el divendres, 130 persones van fer l'excursió a Montserrat i van acabar dinant al restaurant Sol i vi. Tot plegat es va celebrar amb molta participació i amb una molt bona valoració del Casal i de l'Ajuntament. 

1
Fitxers adjunts:
1
Grups de treball:
Zona Penedès-Anoia

1 comentari

Membre inactiu

Gràcies Marta, em sembla força interessant i està molt bé. Quina feinada.